Fra danseskole til danseforening

Der findes ingen andre danseforeninger i København der forener charmen fra en danseskole og foreningslivets pulseren så godt som Bendixen Dans.

Nøglepersonen bag Bendixen Dans er ingen andre en Britt Bendixen – født ind i dansen, trådte hun sine første dansesko på forældrenes bonede gulve på danseskolen i Husum – en danseskole hun selv overtog og drev videre med stor succes efter moderens pensionering. Pejsegården i Husum lagde i mange årtier rammerne for uanede mængder af dygtige dansere. Næsten alle elite sportsdansere eller showdansere, har på et tidspunkt trådt deres dansesko på Pejsegården.

I 2015 tog Britt sammen med sine dygtige undervisere initiativet til at omlægge danseskolen til en danseforening og siden er det gået stærkt.  Undervisningen foregår i dag enten i nye, flotte lokaler i Grøndal Multicenter eller fortsat i Pejsegårdens charmerende lokaler.

RESPEKT FOR TRADITIONER

Britt Bendixen er fortsat en aktiv del af foreningen, hvor hun, sammen med det kompetente instruktørteam, dagligt underviser dansere i alle aldre og niveauer. Det er hendes mangeårige erfaring, stræben efter perfektion, samt koreografisk kreativitet, der igennem årene har skabt utallige stjerner indenfor dansk dans – og det er samme værdier og undervisningsmetoder, som fortsat skaber nogle af Danmarks dygtigste dansere i foreningen i dag.

Bendixen dans har fokus på sammenhold, venskaber og tillid og er ikke kun for eliten. Dans er for alle der nyder at bevæge sig til musik uanset niveau og hos Bendixen Dans er der plads til alle, der ønsker at tage del af den helt unikke essens af danseglæde man kun finder her.

MØD VORES INSTUKTØRER

Hos Bendixen Dans har vi samlet et lille team af dygtige instruktører. Vores instruktører har ikke kun stor undervisningserfaring, men har alle også været tidligere konkurrencedansere på højt niveau, showdansere, koreografer mv.

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os.