For at tilmelde sig turneringer i DDD og DS skal der bruges nedenstående formular. Det er vigtigt at I tilmelder jer rigtigt og til tiden. Når I har tilmeldt jer vil I få en bekræftelse på mail. Har I ikke fået denne mail, så kontakt os så I er sikre på at jeres tilmelding er gået igennem.

Vær opmærksom på I skal sende en email på Micki såfremt dato for sidste tilmelding er overskredet, da eftertilmelding gøres manuelt. Ved eftertilmelding skal der betales gebyr på normalt 50 kr. pr. par ved nummerafhentning ved DDD turneringer (100 kr. hvis eftertilmelding er på turneringsdagen), mens der ved DS turneringer skal indbetales et gebyr på 100 kr. forud for turneringen gennem klubben.

Ved afbud til en turnering skal vi også have besked på e-mail til jeres underviser hurtigst muligt.

Bemærk! Der er forskellige regler for deltagergebyr i hhv. DDD og DS.

I DDD betales deltagergebyr på nettet på DDDs hjemmeside eller i døren i form af indgangsbillet. Prisen er normalt 95 kr + kortgebyr ved køb online eller 120 kr. i døren på dagen.

Ved DS turneringer skal deltagergebyret betales gennem klubben. Dette gøres online på vores hjemmeside. Der skal således ikke betales indgangsbillet for deltagere. Deltagergebyr er 100 kr. pr. par i debutant/national række og 200 kr. pr. par i international række. Tilmelding er først gældende efter betaling.

Link til betaling af DS tilmelding via klub-modul

DS TURNERINGER
Turneringsinviationer og resultater for DS turneringer kan findes på sportsdans.dk.

Direkte links:

 

DDD TURNERINGER
Invitationer og resultater for DDD turneringer vil blive uploadet til vores lukkede facebook-gruppe, samt på hjemmeside i takt med at vi modtager dem.

Se turneringer og resultater

Tilmelding til kommende turneringer

Turnering:


Herren:


Damen:


(Solo-turnering: skriv samme navn og email begge steder)

Aldersgruppe og kategori: