Ved turneringer i Dans Danmark – ligesom ved vores interne turneringer – er det Bendixen Dans der samler jeres tilmeldinger sammen og sørger for at I er tilmeldt, inkl. viderebetaler tilmeldingsgebyr til arrangørerne. I skal derfor bruge nedenstående links til klubmodul hvor I kan vælge kategorier og betale tilmeldingsgebyret.

Det er vigtigt at I tilmelder jer rigtigt og til tiden. Sidste dato for tilmelding vil enten stå markeret i listen forneden, eller fremgå af turneringsinvitationen på vores drev eller facebook-gruppe.  Når I har tilmeldt jer vil I få en bekræftelse på mail. Har I ikke fået denne mail, så kontakt os så I er sikre på at jeres tilmelding er gået igennem.

For at tilmelde sig turneringer i DDD skal man selv tilmelde sig via De Danske Danseskolers hjemmeside (www.dedanskedanseskoler.dk).

Har man ikke et licens-nummer: Opretter man sig på DDD’s hjemmeside ved at vælge ”Køb billet”. Herefter klikker man på feltet ”Tilmeld turneringsdanser” nede på siden, og udfylder alle efterfølgende felter. Når dette er sket vil man modtage et licensnummer som skal bruges ifbm. tilmelding til turneringer.

Har man allerede et licensnummer: skal man gøre følgende for at tilmelde sig turneringer:

1) Gå ind på DDD’s hjemmeside (www.dedanskedanseskoler.dk) og vælg ”Køb billet”

2) Find den ønskede turnering og klik ”Tilskuer/Deltager billet”

3) For at tilmelde turneringsdansere, både par og solo, sættes flueben i ”Jeg ønsker at tilmelde turneringsdeltagere” og klikkes ”Næste”

4) Indtast licensnummer på den eller blot en af de turneringsdansere I ønsker at tilmelde, og klik på opdateringsknappen under tal-feltet. Turneringsdanserens oplysninger fra tilmeldingssystemet vil nu være hentet i systemet

5) Det vil nu være muligt at vælge navn på solo danser eller par, hvilket gøres ved at sætte flueben ud for deltageren, som kommer op. Når man har valgt vil man blive præsenteret for en låst boks, der spørger hvilke deltagere man vil betale for. Koordiner gerne hvem der tilmelder deltagerne, så vi undgår dobbelttilmeldinger, og I dermed undgår at betale dobbelt. For par betales altså hele parret på samme tid. Klik derefter på ”Næste”

6) Data for betaler, typisk forældrene, angives i den efterfølgende fane. Her skal angives Navn, Email og telefon nr.

7) Afslutningsvist skal betalingsoplysninger angives og ordren betales. Deltageren (-e) vil nu være tilmeldt turneringen, og I vil modtage en bekræftelse pr. mail.

Vær opmærksom på I skal sende en email på Micki såfremt dato for sidste tilmelding er overskredet, da eftertilmelding gøres manuelt. Ved eftertilmelding skal der betales gebyr på normalt 50 kr. pr. par ved nummerafhentning ved DDD turneringer (100 kr. hvis eftertilmelding er på turneringsdagen), mens der ved turneringer i Dans Danmark skal indbetales et gebyr på 100 kr. forud for turneringen gennem klubben.

Ved afbud til en turnering skal vi også have besked på e-mail til jeres underviser hurtigst muligt.

Bemærk! Der er forskellige regler for deltagergebyr i hhv. DDD og DS.

I DDD betales deltagergebyr på nettet på DDDs hjemmeside eller i døren i form af indgangsbillet. Prisen er normalt 95 kr + kortgebyr ved køb online eller 120 kr. i døren på dagen.

Ved turneringer i Dans Danmark skal deltagergebyret betales til klubben som laver en samlet tilmelding af alle par. Dette gøres online på klubmodul. Der skal således ikke betales indgangsbillet for deltagere. Der skal betales 50 kr. pr. par i administrationsgebyr (25 kr. pr. par). Herudover deltagergebyr  150 kr. pr. par pr. kategori i debutant/national række og 200 kr. pr. par pr. kategori i international række. Eksempler:
1) Senior 3 National Standard = 1 kategori i National = 150 kr. (+ 50 kr. adm.)
2) Ynglinge International Standard, Latin & 10-dans = 3 kategorier i International = 600 kr. (+50 kr. adm.)
3) Voksne International Standard, Latin & 10-dans + U21 International Standard & Latin = 5 kategorier i International = 1000 kr. (+50 kr. adm.)

OBS! Tilmelding er først gældende efter betaling i klubmodul. I klubmodul er det ligeledes muligt at se en tilmeldingsliste, hvis man vil være sikker på man er tilmeldt korrekt.

DS TURNERINGER
Turneringsinviationer og resultater for DS turneringer kan findes på sportsdans.dk.

Direkte links:

DDD TURNERINGER
Invitationer og resultater for DDD turneringer vil blive uploadet til vores lukkede facebook-gruppe, samt på hjemmeside i takt med at vi modtager dem.

Se turneringer og resultater

Tilmelding til kommende turneringer

DatoTurneringSidste tilmelding
24-25. juni 2023Dans Danmark - Danmarksmesterskaber 20232. juni 2023