VILD MED DANS / MGP / TIKTOK FOR BØRN OG UNGE


På vores “Vild med dans”-hold for børn bliver de introduceret for de forskellige stilarter vi tilbyder i foreningen. De får lov til at udfolde sig med de traditionelle børnedanse, grundtrin i standard og latindansene, samt nye danse, hvor de kan genkende musikken fra radio og TV.

Alle hold er for både drenge og piger og vi leger med dans og rytmik for udvikle motorisk- og rytmisk forståelse, koncentrationsevne samtidigt med at vi har det sjovt.

Ved sæsonstart og ved prøvetimer er forældre velkomne i dansesalen de første ca. 10 – 15 minutter, hvis nødvendigt for at børnene føler sig trygge. Herefter undervises uden forældre i salen. Der vil lejlighedsvis blive tilrettelagt ”kigge på”-dage den første gang i måneden, hvor forældre må komme ind og overvære slutningen af undervisningen.

STEP & MOTIONSDANS


Hos Bendixen Dans tilbyder vi undervisning i flere andre discipliner. Ligefra MGP og børnedanse for de yngre, hvor de lærer alle grundelementerne. Til Step, som man kender det fra 1930’erne og 40’ernes klassikere med Fred Astaire og Ginger Rogers. Samt Motionsdans for de som godt kan lide at holde sig i form til gode danserytmer.

NYT! Som noget nyt tilbyder vi løbende events i PF22. Det er et træningsmetode tilpasset til standard og latin dansere og som er udviklet af en af foreningens topdansere Pasquale Farina. Alle kan dog være med uanset alder eller niveau.

SPORTSDANS / TURNERINGSDANS

Sportsdans er vores speciale. I Bendixen Dans har vi gennem årtier udviklet nogle af de bedste talenter inden for sportsdans i landet og verden. Vi har gennem de seneste år opbygget et internationalt træningsmiljø som rummer alle – uanset om man danser på EM/VM niveau eller blot lige at begyndt at turnere.

På vores sportsdanserhold underviser i teknik og serier baseret på mange års erfaring indenfor turneringsdans. Niveauet er højt, og det er derfor vigtigt at komme til en prøvetime så vi i fællesskab kan finde det rette hold.

VILD MED DANS HOLD FOR VOKSNE

I alle de år, hvor vi har eksisteret, har denne danseform altid været populær, for par i alle aldre.
Det er en måde at stresse af på, og have det sjovt sammen. Man behøver hverken at være gift eller forlovet og man kan sagtens danse med en ven eller kollega. Hovedsagen er at man hygger sig for motion, og selvfølgelig lærer at danse.
Tøj & Sko: Ikke noget specielt, noget man rør sig godt i og sko, der ikke er alt for glatte.
Hvilket hold skal man mon vælge?
  • Hvis man aldrig har danset før så vælg Begynderhold
  • Hvis man har danset 1-2 sæsoner så vælg Lidt øvede
  • Hvis man har danset 2- 3 sæsoner så vælg Øvede
  • Hvis man har danset mindst 4 sæsoner så vælg Rutine eller Elite hold

Find et dansehold der passer til dig og din familie