Vi byder nye og gamle elever velkommen til dansesæsonen 2019-2020 – første undervisningsdag er 2. september 2019 og sæsonen kører frem til 20. juni 2020.

Bemærk, at vi, i lighed med forrige sæson, har forlænget sæsonen så der danses uafbrudt indtil 20. juni 2020. Dvs. at normal sommerdans nu er inkluderet i sæsonen. Dette skyldes de mange turneringer i slutningen af maj 2020.

Klik på holdet for pris og tilmelding. Når du klikker på et hold, bliver du viderestillet til vores medlemsystem “Klub-modul”. For at kunne tilmelde dig skal du først oprette en profil. Har du allerede en profil, skal du logge ind. Vores system gør det muligt for at udsende hurtigt varsel om ændringer både via mail og SMS, så vær venlig at indtaste mail og mobilnummer på den, der skal modtage besked. Der bliver også udsendt betalingspåmindelser via mail.
Betaling og rabatter: Prisen angivet på holdet er for hele kurset pr. person. Tilmelding er bindende for hele sæsonen, med undtagelse af september som er en prøvemåned.

Du kan vælge at betale for hele sæsonen på den gang og derved opnå 10 % rabat – eller dele betalingen op i 6 rater der opkræves automatisk via dankort på følgende datoer:

 • 1. rate: Ved tilmelding
 • 2. rate: 1. okt. 2019
 • 3. rate: 1. nov. 2019
 • 4. rate: 1. jan. 2020
 • 5. rate: 1. feb. 2020
 • 6. rate: 1. mar. 2020
Herudover gives rabat ved tilmelding på flere hold. Vores medlemssystem udregner selv evt. rabatter. Der gives følgende rabatter:
 • Hustandsrabat – hvis flere i husstanden går til dans, 1. hold fuld pris øvrige hold 10% rabat.
 • Rabat ved flere hold – 1. hold fuld pris, øvrige hold 10% rabat.
Man får kun rabat 1 gang.
Prøvetime: Alle er velkomne til at prøve én gratis prøvetime. Du skal blot møde op og henvende dig til underviseren første gang du deltager. Efter prøvetimen skal man være tilmeldt for at deltage. Er du i tvivl om hvilket hold der passer bedst, er du velkommen til at kontakte os.
Lukkedage: Der er ikke undervisning i skolernes ferier og på helligdage. Disse lukkedage er medregnet i sæsonlængden.

Hvis du er helt “Vild med Dans”, kan du købe et partout-medlemskab. Så kan du gå på alle de hold man har lyst til. Det kan betale sig med et partout-medlemskab, hvis man ønsker at deltage på hold for mere end 1.450 kr./md.

Når du tilmelder dig, vil vi af planlægningshensyn bede jer om – i beskedfeltet – at angive hvilke hold i forventer at deltage på.

Klik her for at tilmelde dig med et partout-medlemsskab

"Vild med dans" for børn

Dans for børn blev før i tiden betragtet som et led i opdragelsen. Man skulle gå til dans, hvis man skulle kunne begå sig i selskabelige kredse med dannelse og pli. I dag bygger børnedans på at få barnet til at yde sit bedste gennem leg og dans. Evnen til koncentration og indlæring bliver gennem barnets motoriske udvikling skærpet.
TidHoldStedLærer
Mandag 16:30 - 17:20”Vild med dans” Standard & Latin / MGP Børn 2,5-5 år BegynderePejsegården (Søjlesalen), HusumHK
Mandag 17:20 - 18:10”Vild med dans” Standard & Latin / MGP Børn 5-7 år Begyndere / 4-6 år øvedePejsegården (Søjlesalen), HusumHK
Mandag 16:30 - 17:30”Vild med dans” Standard & Latin Børn 8 -12 år Begyndere / 7-10 år Lidt øvedePejsegården (Spejlsalen), HusumBB/CG
Mandag 17.35 - 18.40”Vild med dans” Standard & Latin Børn 7-12 år Rutine / SportsholdPejsegården (Spejlsalen), HusumBB/CG

Jazz/Showdance

Den oprindelige betegnelse er Jazzballet, det er en videre udvikling af ballet. Denne startede i USA i 1950´erne i takt med Jazz og Beat musikken´s voksende popularitet.
Dansen tog form efter de swingende og beat betonede rytmer. Jazz og showdansen har en stadig udvikling, og bliver brugt i musikvideoer, musicals og i teaterforestillinger.
Undervisningen starter med opvarmning, smidighed og styrke træning.
Der vil blive vist nogle lette trænings-kombinationer over gulvet, for at skærpe evnen til at affotografere trin hurtigt.
Til slut vil der blive undervist i en kombination, evt. en fortsættelse af ugen før. Stilarten er mere lyrisk, men kan have mange ligheder med Funk.
TidHoldStedLærer
Mandag 18:10-19:00Showdance/Motionsdans for voksne "Bikini-hold"Pejsegården (Søjlesalen), HusumHK

Sportsdans

Sportsdans 
Sportsdans er det samme som pardans. Forskellen er bare, at man går til turneringer. Man kan blive sportsdanser allerede efter en sæson, men det kræver selvfølgelig masser af træning for at vinde.
Standard
Standard er betegnelsen for de danse der bliver danset i klassisk dansefatning, det er Vals, Tango, Quickstep Slowfox og Wiener Vals.
Latin
Latin er som navnet siger alle de Latin Amerikanske danse.
Cha-Cha-Cha, Rumba, Paso Double, Samba og Jive.
Jive/Jitterbug stammer dog fra USA.
Disse danse bliver danset i åben dansefatning, så damen kan bevæge sig frit om herren.
TidHoldStedLærer
Mandag 16.20 - 17.10Sportsdans: Latin Teknikhold for SportsdanserePejsegården (Festsalen), HusumIS/CS
Mandag 17.10 - 18.00Sportsdans: Latin Sportsdanserpar + Solo/Duo Performance-træningPejsegården (Festsalen), HusumIS/CS
Tirsdag 16:30 - 17:50Sportsdans: Børn Konkurrence / Junior Talent Standard & LatinGrøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NVBB/MC/CS
Tirsdag 17:50 - 19:10 Junior, Ynglinge & Voksne Konkurrence/Star/DS (Kun Standard)Grøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NVBB/MC/CS
Tirsdag 19.10 - 20.30 Junior, Ynglinge & Voksne Konkurrence/Star/DS (Kun Standard)Grøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NVBB/MC/CS
Torsdag 16:30 - 17:50Sportsdans: Børn Konkurrence / Junior Talent Standard & LatinGrøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NVBB/MC/IS
Torsdag 17:50 - 19:10Sportsdans: Junior, Ynglinge & Voksne Konkurrence/Star/DS (Kun Latin)Grøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NVBB/MC/IS
Torsdag 19:10 - 20:30Sportsdans: Junior, Ynglinge & Voksne Konkurrence/Star/DS (Kun Latin)Grøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NVBB/MC/IS
OnsdageUdvalgte onsdage: Fysisk træning (se facebook gruppe)Grøndalscenteret (Balletsal, stuen), Kbh NV
FredageUdvalgte fredage: Fredagstræning / workshops (se facebook gruppe)Grøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NV

Step

Det engelske udtryk er Tap eller Tapdance. Dansen stammer tilbage fra slave tiden i USA, hvor de hvide plantageejere tog trommerne fra slaverne. Men slaverne fandt på andre måder at lave deres kulturelle rytmer på og en af dem udviklede sig til step. Men vi kender nok bedst step fra Fred Astaire og Gene Kelly. Undervisningen bygger på rytmeforståelse og teknik. Steptimen starter med opvarmning, styrke og motorik træning. Små kombinationer vil blive vist, for, derudfra kunne rette elevens lyd, balance og slagteknik. Til slut vil der blive undervist i en kombination, der bygges videre på i de efterfølgende timer. Med hensyn til stepsko spørg da læreren.

"Vild med dans" Pardans for voksne

I alle de år, hvor skolen har eksisteret, har denne danseform altid været populær, for par i alle aldre.
Det er en måde at stresse af på, og have det sjovt sammen. Man behøver hverken at være gift eller forlovet og man kan sagtens danse med en ven eller kollega. Hovedsagen er at man hygger sig for motion, og selvfølgelig lærer at danse.
Tøj & Sko: Ikke noget specielt, noget man rør sig godt i og sko, der ikke er alt for glatte.
Hvilket hold skal man mon vælge?
 • Hvis man aldrig har danset før så vælg Begynderhold
 • Hvis man har danset 1-2 sæsoner så vælg Lidt øvede
 • Hvis man har danset 2- 3 sæsoner så vælg Øvede
 • Hvis man har danset mindst 4 sæsoner så vælg Rutine eller Elite hold
TidHoldStedLærer
Mandag 21:00 - 22:00”Vild med dans” Voksne Begyndere/lidt øvedePejsegården (Festsal), HusumHK
Mandag 20:00 - 21:00”Vild med dans” Voksne Lidt øvede/ØvedePejsegården (Festsal), HusumHK
Mandag 19:55 - 21:00”Vild med dans” Voksne ØvedePejsegården (Spejlsal), HusumBB/CG
Mandag 18:50 - 19:55”Vild med dans” Voksne Rutine-holdPejsegården (Spejlsal), HusumBB/CG
Mandag 21:00 - 22:00”Vild med dans” Voksne Latin-holdPejsegården (Spejlsal), HusumBB/CG
Tirsdag 20.30 - 21.50"Vild med dans" Voksne Elite TeknikholdGrøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NVBB/MC/CS
Torsdag 20.30 - 21.50"Vild med dans" Voksne Elite TeknikholdGrøndalscenteret (Dansesal 2, 1. sal), Kbh NVBB/MC/IS