Dans og sundhed

Dans kender ingen alder og er sundt for alle, men hvad ikke alle ved er, at dans kan være med til at forebygge demenssygdommen Alzheimers. Det hænger sammen med at motion er vist at have en gavnlig effekt på hjernen men også at dans udfordrer hjernen til at lære nye veje og indlære nye bevægelser og sammenhænge, der lagres i hukommelsescentret.

Livsstilssygdomme som sukkersyge, hjertekarsygdomme og knogleskørhed kan også forebygges ved at danse og hvorfor ikke dyrke motion, der samtidig er sjovt. Balancen forbedres og konditionen stiger og hos Bendixen dans sørger holdånden og de dygtige trænere for at alle får sved på panden, røde kinder og et smil på læben inden timen er slut.

 

DANS KENDER INGEN ALDER

Dans er en sjov motionsform som sætter både pulsen og humøret i vejret. Uanset danseform bruges hele kroppen igennem mange forskellige bevægelser. Den store variation i bevægelser er med til at gøre det sjovere – samtidigt med at kroppens koordination og balance forbedres.

Dans henvender sig til alle aldre og er derfor også en potentiel motionsform til ældre mennesker, som måske har svært ved at se sig selv deltage i mere traditionelle idrætsgrene – eller som leder efter en sjov motionsform som kan dyrkes sammen med deres partner.

Hos Bendixen Dans har vi hold til alle aldersgrupper. Der er derfor rig mulighed for at hele familien kan gå til dans.

Find et dansehold der passer til dig og din familie