Sociale færdigheder

Specielt for børn er dans særlig godt til at hjælpe med at opbygge selvværd, sociale bånd og sammenhold til andre børn og de voksne der underviser. Dans giver mulighed for at barnet lukker op og lytter til sig selv og kroppens bevægelser samtidig med at dansen opbygger karakter og livslangt gåpåmod.

I foreningen har vi fokus på sammenhold, venskaber og tillid. Dans er for alle der nyder at bevæge sig til musik uanset niveau og hos Bendixen Dans er der plads til alle, der ønsker at tage del af den helt unikke essens af danseglæde man kun finder her.

Hos Bendixen Dans har vi årelang erfaring med undervisning af børn. Pga. de faglige og sociale færdigheder, samt disciplin man får gennem dansen er mange af disse børn er senere blevet professionelle dansere – eller har store stillinger i erhvervslivet.

DANS ER FOR ALLE

Dans er for alle uanset forudgående færdigheder. Der findes mange former for dans og hvert barn har sin egen stil. Hos Bendixen Dans har vi særlig fokus på at udvikle barnets unikke færdigheder og evner. Motorikken får særlig opmærksomhed hos de helt små og hos de større børn udvikles de mere komplekse færdigheder. Uanset om barnet går til hip hop, show eller standard-latin er den samhørighed, de venskaber og den holdånd der opstår på et dansehold helt fantastisk og noget barnet vil tage med sig videre i voksenlivet.

Børns glæder ved dans er usammenlignelig og hos Bendixen Dans bliver barnet en del af et unikt sammenhold, der også går på tværs af aldersgrupper.

Find et hold der passer til dit barns alder og niveau